fbpx

Aanbod

Om bij jou mentale spierballen te kweken, gaan we aan de slag met jouw persoonlijke doelenDoor middel van sportief bewegen, leer jij jezelf beter kennen en gaan we persoonlijke vaardigheden ontwikkelen. Door deze training word je fysiek, mentaal en sociaal sterker. Dit alles met als doel om jou terug in een positieve Vibe te krijgen! We stemmen de intensiviteit van de trainingen natuurlijk met jou af, maar gaan sowieso een aantal maanden (minimaal 3 maanden) twee keer per week met elkaar aan de slag. Want we gunnen jou die mentale spierballen, die jij je hele verdere leven kunt gebruiken in allerlei situaties. Deze training is individueel gericht en wordt qua inhoud op maat gemaakt in overleg met jou (en eventueel de verwijzer, je ouders/verzorgers, betrokken begeleiding etc.). 

Sociale spierballen train je niet in je eentje, daar werk je aan in een groepDoor middel van sportief bewegen in combinatie met het bespreekbaar maken van allerlei thema’s, ga jij sociale spierballen kweken. Jij inspireert anderen en zij jou. Door deze training ontwikkel jij je op persoonlijk en sociaal gebied. Dit is een groepsaanbod, die wekelijks plaatsvindt en 2 maanden duurt. In totaal ga je dus 8 keer met ons in een groep aan de slag om je sociale spierballen te kweken. Want wij gunnen jou die sociale spierballen, die jij je hele verdere leven kunt gebruiken in allerlei situaties die je nog gaat meemaken.  

Deze training kent vaste thema’s en een vast programma (welke in overleg kunnen worden aangepast als we met elkaar daarin het belang zien) en is enkel als totaalaanbod af te nemen voor een complete groep van maximaal 6 òf maximaal 12 deelnemers. 
Je oké kunnen voelen in de groep speelt voor ons en voor jullie een enorm belangrijke rol. Vandaar dat wij het belangrijk vinden dat we zoveel als mogelijk met dezelfde deelnemers deze training doorlopen.

 

Tijdens een 2 uur durende mindshop, leren wij jullie hoe sportief bewegen je op een positieve manier gaat helpen in je ontwikkeling. We geven je de ‘know how’, belangrijke weetjes en doen met elkaar een aantal actieve opdrachten. Het doel van deze mindshop is dat je klaargestoomd wordt om jezelf verder te ontwikkelen vanuit beweging. Iets wat wij iedereen enorm gunnen, omdat wij weten dat je hier super veel aan hebt!

Hebben we je nieuwsgierig gemaakt, heb je vragen en/of wil je meer informatie, laat het ons weten! Wij staan je graag te woord om je meer te vertellen over VibeActive!

Een kennismaking is gratis en geheel vrijblijvend.