VibeActive: de specialist in Sport als Middel

Bij VibeActive geloven we in een actieve en positieve manier van begeleiden om jouw persoonlijke ontwikkeling te versterken. De trainers zijn enorm gepassioneerd om de mensen de ondersteuning te bieden die ze nodig hebben. Of je nu op zoek bent naar begeleiding voor jezelf, jouw kind of een deelnemer waar je verantwoordelijk voor bent, wij staan voor je klaar!

Bij ons is persoonlijke aanpak van groot belang. Samen met de deelnemer, ouders en/of betrokken professionals bespreken we de begeleidingsdoelen. Om het laagdrempelig en toegankelijk te maken, ontmoeten onze trainers de deelnemer op een locatie naar keuze, of komen zij gewoon naar jou toe. Bij VibeActive maakt het niet uit welke achtergrond je hebt of hoe oud je bent – iedereen verdient begeleiding die gericht is op zijn of haar krachten. We zorgen ervoor dat onze trainers perfect bij jou passen om de beste begeleiding te bieden.

De VibeActive trainers hebben ervaring in de zorg en zetten sport & ontspanning in als een krachtig middel voor ontwikkeling en het welzijn. We maken het laagdrempelig, gebruiken sport als reflectiemiddel en helpen zo de cliënt zich bewust te worden van zijn of haar eigen krachten en potentie.

Bij VibeActive draait alles om positiviteit, samen stappen zetten en krachtgericht werken. Onze trainers zijn hierin gespecialiseerd en weten hoe ze de deelnemer kunnen helpen groeien. Veel deelnemers hebben al baat gehad bij onze trajecten, en ook jij kunt ervan profiteren!

Ben jij een professional en denk je dat een begeleidingstraject bij VibeActive iets is voor jouw cliënt? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze trainer en coördinator, Valentijn. Je kunt hem bereiken via telefoonnummer 013 203 2647 of per e-mail via valentijnfranken@vibeactive.nl.

Vergoeding voor onze ambulante begeleiding is mogelijk via PGB (WLZ, WMO of jeugdwet) of via onderaannemerschap. Bij VibeActive streven we ernaar om onze diensten voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk te maken.

Wil jij werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling op een actieve en positieve manier? Kies dan voor ambulante begeleiding bij VibeActive en laat ons jou begeleiden op jouw weg naar een betere toekomst. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we samen jouw krachten kunnen versterken!