Gezond & Positief naar Participatie & Re-integratie!

Bij VibeActive begrijpen we hoe belangrijk het is om actief deel te nemen aan de maatschappij. Onze gespecialiseerde trainers staan klaar om de deelnemer op een positieve en actieve manier te begeleiden op weg naar participatie. Of iemand nu uit een sociaal isolement wilt komen, nieuwe sociale contacten wilt opdoen, wilt deelnemen aan sociale activiteiten, vrijwilligerswerk wilt doen, met ondersteuning wilt werken, een stap wilt zetten richting betaald werk of een studie wilt beginnen – wij helpen graag bij het zetten van de stap(pen) op de participatie ladder.

Bij VibeActive worden de deelnemers gekoppeld aan een trainer die het beste past bij zijn/haar behoeften en doelstellingen. De trainers van VibeActive hebben een positieve en actieve manier van werken, maar kunnen ook een spiegel voorwerpen op momenten wanneer dat nodig is. Daarnaast werken we samen met gepassioneerde en ervaren professionals op het gebied van een positieve en gezonde levensstijl. Dit doen we zodat de deelnemer bij elke stap op de participatie ladder de best passende begeleiding kan krijgen, denk hierbij aan: werkervaringsplekken, begeleiders en groepsuitjes bij een van onze partners. Zo kunnen we een op maat gemaakt traject aanbieden dat gericht is op persoonlijke ontwikkeling, waarbij sport ingezet wordt om fysieke, mentale en sociale vaardigheden te trainen.

Onze trajecten hebben een gemiddelde looptijd van 6 maanden, maar we begrijpen dat iedereen uniek is en andere behoeften heeft. Daarom passen we het traject indien nodig aan, zodat het volledig aansluit bij de wensen en doelstellingen. De basis van de begeleiding bestaat altijd uit één 1 op 1 sessie per week (van 1 uur). Daarnaast kunnen deelnemers 1 small group training volgen en/of 1 keer zelfstandig komen sporten in onze gym!

Ben je geïnteresseerd in een participatie- of re-integratietraject bij VibeActive? Informeer dan bij jouw re-integratiebegeleider of klantregisseur van het UWV of gemeente Tilburg, afdeling Werk & Inkomen. Mensen met een uitkering vanuit het UWV of vanuit gemeente Tilburg , komen in aanmerking voor een traject. 

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Aarzel dan niet om contact op te nemen met trainer en coördinator Valentijn via telefoonnummer 013 203 2647 of via e-mail valentijnfranken@vibeactive.nl. We denken graag met je mee en staan klaar om te helpen op het pad naar actieve en betekenisvolle participatie in de samenleving!