fbpx

Samenwerkingen

Innovatienetwerk Jeugd

De regio Hart van Brabant, een samenwerkingsverband van 9 gemeenten, is eind 2014 het Innovatienetwerk Jeugd gestart. Het Innovatienetwerk Jeugd ondersteunt slimme ideeën voor de jeugd(hulp). VibeActive is een van de initiatiefnemers en wordt ondersteund door het Innovatienetwerk Jeugd. 

Boilrs Hub

Boilrs Hub is een talentondekcentrum voor jongeren tussen de 16 en 27 jaar die vastlopen in hun persoonlijke ontwikkeling. Hier volgen zij een intensief persoonsgericht body, mind & soul programma. 

Nicole Peeters en Marie-Louise van Meerendonk

Uniek, uitnodigend, speels, stimulerend, zet mensen in beweging. We kunnen nog meer opnoemen maar ons advies: ervaar het zelf”

ASSK

ASSK is een community voor en door jongeren met autisme in regio Tilburg. Het verspreiden van autisme awareness en het ontplooien van de talenten van jongeren met autisme in combinatie met sociale activiteiten staat centraal. 

Jessica de Bont

‘Jongeren gaan sneller vooruit in hun proces. Doordat de jongeren meer energie en vertrouwen hebben, durven ze hun problemen meer bij de kern aan te pakken’

SPAT verandert

SPAT verandert is specialist op het gebied van duurzame gedragsverandering. VibeActive heeft hier de SPAT Academy gevolgd. Dit beteken t dat VibeActive certificaathouder is van de SPAT methode en deze methode in de praktijk kan inzetten. Aan de hand van deze methode wordt het hele lichaam betrokken bij de gewenste verandering: fysiek, mentaal & emotioneel. 

Fontys

VibeActive wordt ondersteund door het Fontys Centrum voor Ondernemerschap (onderdeel van Fontys Hogescholen). Het Fontys Centrum voor Ondernemerschap ondersteunt VibeActive op meerdere vlakken met kennis, faciliteiten en netwerken om groeiversnelling te realiseren