Doe mee en Beweeg Mee!

Bij VibeActive geloven we dat sporten en bewegen voor iedereen toegankelijk moet zijn. We zijn vastbesloten om de kracht van een gezonde en positieve levensstijl te laten ervaren door iedereen die dat verdient. Daarom voeren we al sinds het begin van ons bestaan super toffe sociale projecten uit!

Samen met welzijnsorganisaties zoals Weave the Fabric en Avondjeuit013 zetten we inspirerende projecten op. Deze zijn speciaal gericht op mensen die in beweging willen komen en op zoek zijn naar waardevolle sociale contacten.

Een van onze trotse initiatieven is The Social Fitness Challenge. Dit groepstraject is een ware uitdaging waarin deelnemers kennis maken met verschillende sporten, zoals basketbal, voetbal, circuittraining, boksen en meer. Hierdoor ontdekken ze niet alleen wat ze leuk vinden, maar beleven ze ook samen plezier en werken ze aan gezonde sociale contacten. The Social Fitness Challenge draagt bij aan het ervaren van een gezonde levensstijl op alle vlakken.

Bij VibeActive zijn we ervan overtuigd dat sociale projecten van onschatbare waarde zijn voor de deelnemers. Het gaat niet alleen om bewegen, maar ook om het creëren van betekenisvolle verbindingen en het opdoen van positieve ervaringen.

Ben jij nieuwsgierig geworden naar ons The Social Fitness Challenge-project? Of wil je meer weten over andere sociale projecten die we aanbieden? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze coördinator Valentijn. Je kunt hem bereiken via telefoonnummer 0683695814 of per e-mail via valentijnfranken@vibeactive.nl.

Bewegen en sociale contacten zijn de sleutels tot een gezonde en gelukkige levensstijl. Doe mee met onze sociale projecten bij VibeActive en ontdek hoe sport en verbinding jouw leven kunnen verrijken. Neem vandaag nog contact met ons op en stap samen met ons in een wereld van positieve ervaringen en mogelijkheden!