Zorg Domein

Ambulante Begeleiding

VibeActive is ontstaan uit onze passie voor beweging en het trainen van kwetsbare doelgroepen. Wij gebruiken de Mentale spierbaltraining als methode voor ambulante begeleiding. Zij worden begeleid door een trainer die samen met de cliënt uit de comfortzone stapt door middel van het aangaan van uitdagingen op fysiek, mentaal en sociaal gebied. Hier zal hij of zij heel hun leven iets aan hebben! 

De Mentale spierbaltraining bestaat uit een kennismakingsfase, ontwikkelingsfase en afrondingsfase. Tijdens het kennismakingsgesprek stellen we een doelstelling en daar koppelen we vervolgens een fysieke, mentale en sociale vaardigheid aan. Op basis van deze vaardigheden ontwikkelen worden de oefeningen voor de ontwikkelingsfase ontwikkelt. Wij hanteren een eigen cliënten rapport en voeren tussentijdse evaluaties uit om de ontwikkeling te bespreken en (indien nodig) aanpassingen te maken in de training.

Voordelen mentale spierbaltraining:

–       Doelgericht werken aan een hulpvraag

–       Actief aan de slag gaan

–       Stimuleert fysiek, mentaal & sociaal

–       Erkende trainingsmethode in de zorg

bootcamp voor kwetsbare doelgroepen

Zoveel mogelijk mensen letterlijk en figuurlijk in beweging brengen, dat is het doel van VibeActive. Wij willen sport en beweging toegankelijk maken voor iedereen. Daarom bieden wij bootcamps aan waar naast particulieren, ook kwetsbare jongeren kunnen deelnemen. 

Wanneer jongeren ambulante begeleiding hebben, kunnen zij kosteloos deelnemen aan deze bootcamps

 

 

Vergoeding is mogelijk vanuit PGB en onderaannemerschap. Voor meer informatie, neem dan contact met ons op

Meedoenregeling

Via de meedoenregeling van de gemeente Tilburg kan jij tegenover een sociaal tarief een paar groepstrainingen volgen in de Mindgym. Zo ervaar hoe het is om VibeActive-er te zijn: experience the vibe to stay active! Voor meer informatie over de meedoen regeling, bekijk deze website: https://www.tilburg.nl/inwoners/laag-inkomen/meedoenregeling/