Over Ons

Kom meer te weten over wie de trainers van VibeActive zijn, de werkwijze die gehanteerd wordt en de mindgym.

werkwijze vibeactive

De trainers bij VibeActive hebben naast hun expertise in de sport, een studieachtergrond in de psychologie. Deze combinatie heeft ervoor gezorgd dat we een werkwijze hebben ontwikkeld die jou, in onze ogen, pas écht de handvaten geeft voor een gezondere & positievere lifestylel. Onze werkwijze wijkt af dan dat van de gemiddelde Personal Trainer. Kenmerken hiervan zijn:

 • Samen trainen
 • Je werkt niet alleen aan je doelstelling, dat doen we samen. Daarom gaan we samen met je aan de slag tijdens de training. Zo kan jij op een fijnere en persoonlijkere manier werken aan je doelstelling.
 • Afstappen van voedingsschema’s
 • Een voedingsschema is vaak niet vol te houden. Dit komt doordat het eten je weinig voldoening geeft en je het gevoel krijgt dat je meer met het wegen bezig bent dan het eten zelf. Wij kiezen ervoor je voedingsadvies te geven op basis van jouw persoonlijke behoeften en genoeg variatie. Zo kan je pas echt genieten van een gezond voedingspatroon.
 • Gericht op meerdere levensgebieden
 • Tijdens het gehele traject kijken we verder dan alleen je fysieke motivatie om te sporten. Dit begint tijdens de kennismaking waarin we naast de fysieke onderwerpen (voeding, beweging & slaap) ook onderwerpen bespreken als: je energieniveau, het balans tussen werk en vrije tijd & gedrag- en denkpatronen. Door dit mee te nemen en te optimaliseren ontwikkel je een gezond en gelukkig lifestyle waarvan je voor altijd profijt van zult hebben.
 • Fysiek en mentaal krachtiger worden.
 • Onze training en coaching is erop gericht om naast bijvoorbeeld afvallen of spiermassa ook mentaal sterker te worden. Denk hierbij aan: meer zelfvertrouwen, positiever in het leven staan & assertiever zijn. Zo wordt sport een ervaring met een diepere betekenis in jouw leven.
 • Bewuster worden van je krachten.
 • Tijdens de training kijken we vooral naar wat je goed doet en geven we je sturing bij wat beter kan. Wij geloven dat als je je bewust wordt van je krachten, je jezelf sneller ontwikkelt en positiever in het leven gaat staan.

Ons
Verhaal

Kevin en Valentijn zijn de oprichters van VibeActive. Zij ervaren dat sport meer is dan een fysieke bezigheid. Zij vinden dat iedereen het verdient om dit te ervaren. Hun visie over sport hebben ze tijdens hun psychologische en sociale studies verder ontwikkelt om dit uit te dragen in de Mindgym & aan de deelnemers van VibeActive.

Missie

Jou in staat stellen om fysieke en mentale uitdagingen te overwinnen is onze missie. Door onze workouts te smashen ervaar je de mentale en fysieke kracht die je in je hebt en dat heeft een positieve werking op je lifestyle!

aanpak

Persoonlijke aandacht + Krachtgericht = Resultaat

Wij hechten veel waarde aan persoonlijke aandacht, daarom krijg jij de aandacht die je verdient tijdens de workout. Op deze manier kan sport een grotere impact maken op je leven en kom jij in the zone om je grenzen te verleggen in de Mindgym. Daarnaast zijn de workouts afgestemd op de krachten die je hebt en de uitdagingen die overwonnen moet worden. Zo heb jij echt iets aan de workouts die je volgt en boek je meer progressie dan bij de meeste personal trainers.

Mindgym

Test je fysieke en mentale kracht in de Mindgym. Dit historische pand is de thuisbasis voor de PT trainingen en Bokstrainingen. Het biedt alle voorzieningen die jij nodig hebt voor je workout. Daarnaast is het makkelijk bereikbaar (2 min. Lopen vanaf het station) en toegankelijk voor iedere doelgroep. Om jou de ultieme healthy lifestyle ervaring te bieden werken we samen met de dames van Weav the Fabric. Kom tot bezinning, drink een heerlijke shake en ontdek wat deze mooie omgeving je allemaal nog meer biedt op het gebied van lifestyle en ontspanning.

Wij stellen de mindgym ook te huur. Voor de voorwaarden neem dan contact met ons op.

team (foto's)

Valentijn franken

Valentijn is de vriendelijke spierbundel van het team. Hoewel je bij hem komt om spiermassa aan te komen of om af te vallen, kom je ook bij hem voor je ontspanning. Zijn Vibe hangt door heel de Mindgym en daarmee stelt hij iedereen op zijn gemak. Persoonsgerichte aandacht en waardering is iets wat Valentijn belangrijk vindt, omdat ‘’iedereen het verdient om dat wat vaker te voelen in dit leven’’. Valentijn is naast trainer ook actief in de zorg met onze Mentale spierbaltraining (check it out). Zijn jarenlange ervaring in de krachtsport en bodybuilding deelt hij graag met de leden die hij traint.

 

Studies:

 • Toegepaste Psychologie
 • Fitness trainer A
 • SPAT academie
 • Jeugd- en gezinsprofessional (SKJ)

kevin van gestel

Kevin is een echte alles-in-1-atleet. Denk aan running, bodyweightworkouts, kettlebell training: hij is the guy! Doordat Kevin een mix van sportoefeningen kan toepassen en veel kennis heeft over een gezonde levensstijl, weet hij het lichaam te creëren waar jij altijd van hebt gedroomd. Wanneer je met hem aan de slag, verwacht dan 100% commitment. Kevin is een trainer met afgeronde studies op verschillende gebieden. Zijn ervaring en kennis zet hij in om jou de optimale trainingservaring te kunnen geven.

 

Studies:

 • Social studies
 • Fitness trainer A
 • SPAT academie