Over Ons

Kom meer te weten over wie de trainers van VibeActive zijn, welke visie zij hebben en welke missie zij nastreven!

Ons
Verhaal

Kevin en Valentijn zijn de oprichters van VibeActive. Zij ervaren dat sport meer is dan een fysieke bezigheid. Zij vinden dat iedereen het verdient om dit te ervaren. Hun visie over sport hebben ze tijdens hun psychologische en sociale studies verder ontwikkelt om dit uit te dragen in de Mindgym & aan de deelnemers van VibeActive.

Missie

Jou in staat stellen om fysieke en mentale uitdagingen te overwinnen is onze missie. Door onze workouts te smashen ervaar je de mentale en fysieke kracht die je in je hebt en dat heeft een positieve werking op je lifestyle!

aanpak

Persoonlijke aandacht + Krachtgericht = Resultaat

Wij hechten veel waarde aan persoonlijke aandacht, daarom krijg jij de aandacht die je verdient tijdens de workout. Op deze manier kan sport een grotere impact maken op je leven en kom jij in the zone om je grenzen te verleggen in de Mindgym. Daarnaast zijn de workouts afgestemd op de krachten die je hebt en de uitdagingen die overwonnen moet worden. Zo heb jij echt iets aan de workouts die je volgt en boek je meer progressie dan bij de meeste personal trainers.

Mindgym

Test je fysieke en mentale kracht in de Mindgym. Dit historische pand is de thuisbasis voor de PT trainingen en Bokstrainingen. Het biedt alle voorzieningen die jij nodig hebt voor je workout. Daarnaast is het makkelijk bereikbaar (2 min. Lopen vanaf het station) en toegankelijk voor iedere doelgroep. Om jou de ultieme healthy lifestyle ervaring te bieden werken we samen met de dames van Weave. Kom tot bezinning, drink een heerlijke shake en ontdek wat deze mooie omgeving je allemaal nog meer biedt op het gebied van lifestyle en ontspanning.

team (foto's)

Valentijn franken

Valentijn heeft vanaf jongs af aan ups and downs meegemaakt in zijn leven. Dit zorgde onder andere voor een negatief zelfbeeld. Sport heeft hij leren kennen als een uitlaatklep in deze tijden. Inmiddels is het een way of life geworden en deelt hij zijn ervaringen op het gebied van mindset, Sport en omgaan met struggles graag met de mensen die hij begeleid. Valentijn is een ontspannen jongen waarbij persoonsgerichte gerichte aandacht en waardering ten alle tijden centraal staat in zijn trainingen. Hierdoor zul jij je snel op je gemak voelen! 

Studies:

  • Toegepaste Psychologie
  • Fitness trainer A
  • SPAT academie
  • Jeugd- en gezinsprofessional (SKJ)

kevin van gestel

Kevin heeft vroeger niet altijd een stabiele thuissituatie gehad. Sport was daarom een bezigheid waarin hij zijn hoofd leeg kon maken en onbezorgd zijn ding kon doen. Het verbond hem met nieuwe mensen en heeft geholpen in zijn persoonlijke ontwikkeling. De kracht die beweging hem heeft gegeven, deelt hij graag met mensen die hij begeleid. Kevin is een positief ingestelde jongen die denkt in mogelijkheden en kansen. Hij stelt jouw wensen en behoeftes als prioriteit, waardoor trainingen goed bij jou aansluiten.  

Studies:

  • Social studies
  • Fitness trainer A
  • SPAT academie